Gaat jou merk naar een hoger niveau?

Personal branding fotografie is cruciaal voor kleine bedrijfseigenaren en ondernemers die hun merk en online aanwezigheid willen opbouwen. Het gebruik van afbeeldingen die je unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelen is van essentieel belang bij het opbouwen van je merkidentiteit. Als fotograaf help ik je graag bij het versterken van je bedrijf door middel van krachtige foto’s die jouw verhaal vertellen.

Tijdens ons pre-brandshoot gesprek leer ik jou en je bedrijf beter kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de juiste locatie, sfeer en props die passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. We stellen samen een lijst op van belangrijke beelden die we tijdens de shoot willen vastleggen.

Op de dag van je persoonlijke branding sessie zal ik je begeleiden en helpen met poseren, zodat jij je op je gemak voelt voor de camera. Veel van mijn klanten vinden het spannend om voor de camera te staan, maar tijdens de shoot met mij voelen ze zich snel op hun gemak. Dit zie je terug in het resultaat.

Klaar om je bedrijf en merk naar een hoger niveau te tillen met persoonlijke en unieke foto’s? Neem dan contact met mij op voor personal branding fotografie op maat.

 
 
 • Het was tijd voor een nieuwe zakelijke profielfoto. Daarom heb ik Joas om een fotoshoot gevraagd. Vooraf besproken we mijn wensen en gaf Joas aan wat er allemaal mogelijk was. Met zijn professionele apparatuur en speciale belichting op de achtergrond werd o.a. deze foto gemaakt waar ik heel erg blij mee ben.
  Fedde Beukema
  Fedde Beukema
 • De fotoshoot zelf ging heel goed en was ontzettend leuk. Persoonlijk vind ik mezelf niet zo fotogeniek maar Joas weet je op een goeie manier op de foto te krijgen. Hij denkt goed na over of iets leuk is of niet en is hier eerlijk en duidelijk in.
  Al met al is Joas een professionele fotograaf die verstand van zaken heeft en een fijne manier van werken heeft. Ik kom later zeker bij Joas terug voor een update van mijn foto's!
  Harm Pieter Wiersma
  Harm Pieter Wiersma
  -
 • Ontspannen en gezellig. Van afspraak maken tot de levering van de foto's ging Joas professioneel te werk. Met een map vol kwalitatief goede foto's kan ik heel lang vooruit. Lees meer...
  Baukje
  Baukje
  Eigenaar
  -