How you look + how you speak + how you act = Your personal brand. Personal Branding / Bedrijfsfotografie Weten wat een personal branding shoot voor jou kan betekenen?

Gaat jou merk naar een hoger niveau?

Personal Branding fotografie is voor eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers die fotografie willen gebruiken om hun merk en online aanwezigheid op te bouwen. Afbeeldingen die je unieke persoonlijkheid en stijl echt laten zien, zijn erg belangrijk voor het creëren van je merk.
Ik doe er alles aan om eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen met foto’s die echt het verhaal van jou en je merk vertellen.
Aan de hand van een pre-brandshoot gesprek wil ik je graag beter leren kennen en gaan we samen opzoek naar de juiste locatie, sfeer en props die passen bij het het verhaal wat je wilt vertellen.

Daarnaast stellen we samen een shootlist samen voor de beelden die je absoluut niet wilt missen.
Op de dag van je personal branding sessie zal ik je door je shoot begeleiden, je op je gemak stellen en helpen met poseren. Van mijn klanten hoor ik vaak dat ze er niet van houden om voor de camera te staan maar dat ze tijdens een shoot met mij zich al snel op hun gemak voelen, dit zie je natuurlijk terug in het resultaat!

Ben jij er klaar voor om je bedrijf en merk naar een hoger niveau te tillen?

 
 
  • Wat heeft Joas prachtige foto's  gemaakt. Door zijn ontspannen houding en humor staat iedereen er zo mooi op,  echt stralend vaak.  Heel ontroerend om te zien.
    > Familieshoot 15+ personen
    Ellen
    Ellen