Mooie foto's voor nu en prachtige herinneringen voor later. Naar opties Gezinsfotograaf en portretfotograaf

Portretfotograaf en gezinsfotograaf


Super tof dat je mijn website hebt gevonden! Waarschijnlijk ben je op dit moment opzoek naar een fotograaf en dat komt goed uit: Ik ben Joas Deinum en ik ben portretfotograaf, gezinsfotograaf en business fotograaf en werk in o.a. Leeuwarden, Groningen en Dokkum en natuurlijk in en alles rondom thuisbasis Buitenpost.

Ik fotografeer je zoals je bent, zonder moeilijke poses, met leuke opdrachten om daardoor zo natuurlijk mogelijk op de foto te komen. Met veel enthousiasme gaan we samen aan de slag  om mooie ontspannen foto’s te maken.

Neem een kijkje op mijn site en krijg een indruk van mijn werkwijze. Heb je nog vragen of wil je even kennismaken? Stuur mij dan een berichtje of bel me!

Contact mij!


 • Wat heeft Joas prachtige foto's  gemaakt. Door zijn ontspannen houding en humor staat iedereen er zo mooi op,  echt stralend vaak.  Heel ontroerend om te zien.
  > Familieshoot 15+ personen
  Ellen
  Ellen
 • We zijn ontzettend blij met de foto's die Joas van onze familie heeft gemaakt. Het was heel fijn dat Joas zo zijn trucjes heeft om ons op een alles behalve statische manier op de foto te krijgen. Lees verder...
  > Familieshoot 9 personen
  Iris
  Iris


Leuk voor nu, nog mooier voor later!

Herinneringen


Pak eens uit door te investeren in het vast leggen op foto van je familie/gezin, met je geliefde of gewoon een mooie portretsessie voor jezelf.

We kennen allemaal de situaties waarbij we allemaal op de foto staan, behalve mama want die maakt de foto… Of… We willen een paar liefdevolle foto’s van ons samen maar helaas is de selfiestick 🙂 niet lang genoeg voor een een echt “wow-plaatje”… Of… Je bent toe aan een leuke profielfoto voor je socials maar jezelf mooi op de foto krijgen is een behoorlijke uitdaging…

Vanuit mijn klantenkring is een veelvoorkomende opmerking na de fotoshoot dat ze erg blij zijn dat ze toch een professionele fotoshoot hebben geboekt. Eindelijk een reeks foto’s van hen samen in een leuke en ongedwongen sfeer. Lachend, gek, speels, creatief, intiem het kan allemaal.

Zullen we samen eens gaan brainstormen over de invulling van jou fotoshoot?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Contact mij!


Leave a reply


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *